O proizvođaču - NEW ENERGY


Toplinske pumpe NEW ENERGY

koriste tehnologiju razvijenu na fakultetu Nanyang u Singaporu, jednom od najuglednijih Tehnoloških fakulteta na svijetu. Za rad koriste DC inverter Mitsubishi kompresore koji smanjuju potrošnju energije do 30% u odnosu na konvencionalne.

Osim kompresora, i ostali dijelovi su najbolja tehnologija: Isparivači Emerson, ventili Saginomiya, elektronika Schneider, cirkulacijske pumpe Vilo.

New Energy toplinske pumpe se koriste za grijanje na Antartiku na tri lokacije u Kineskim istraživačkim stanicama od 2014. godine. Proizvodnja se odvija na 4 lokacije u Kini, a godišnja proizvodnja premašuje 2.000.000 komada.


Nulite NEW ENERGY (Guangzhou) Co, Ltd (Guangdong NEW ENERGY Group), smještena u gradu Guangzhou, je Kina-Singapur Joint Venture osnovana 2003. godine, s dvije glavne moderne tvornice za proizvodnju na 580 000 četvornih metara, proizvodnom sposobnošću od 2 000 000 jedinica i više 1.500 zaposlenika.

New Energy toplinske pumpe su izabrane na natječaju Kineske vlade pod nazivom "Coal to electricity" za smanjenje zagađenja i potrošnje enegije. Zadatak je sve javne zgrade preusmjeriti s grijanja ugljenom i plinom na korištenje toplinskih pumpi. New Energy je dobitnik priznanja "Top 10 Chinese Technological brands". 


KONTROLA KVALITETE

Nulite NEW ENERGY vrednuje kontrolu kvalitete proizvoda, posebno u hardverskim i softverskim uređajima, koji čine oko 8% prihoda od prodaje tvrtke.

Nulite NEW ENERGY izgradio je vodeću svjetsku integriranu laboratoriju za energetske performanse za toplinske pumpe zrak-voda. Laboratorij koji je dobio odobrenje od SGS-a može samostalno provesti certificiranje treće strane.

x

x